כך נראית הפגנה נגד משטר הרצח של אסד, היום בדאריא, הסמוכה לדמשק. למעלה משנה וחצי של הפגנות יומיומיות ולמעלה מעשרים אלף הרוגים ולמעלה משני מיליון מבנים הרוסים לא עוצרים את המהפכה הסורית המתגלגלת.
לידיעת היועצים להפסקת ההפגנות בישראל הטוענים כי נס ליחן והממשלה ממשיכה בשלה. כל פעילות מחאה בישראל נגד שלטון הדיכוי הכלכלי של כלל התושבים והדיכוי הפוליטי של הפלסטינים בשטחי הכיבוש, ראויה לעזרה, לעידוד ולתמיכה. נלמד מהמצרים, נלמד מהסורים. מהפכה עד לנצחון. ثورة حتى انصر
אודות דעם כלכלה ירוקה - מדינה אחת
מפלגת דעם מציעה את הגרין ניו דיל ישראלי-פלסטיני כתשובה המתאימה הן למשבר הפוליטי והכלכלי שישראל עוברת, והן ליצירת בסיס לבניית שותפות ישראלית-פלסטינית אמתית. זוהי התכנית שבאמצעותה ניתן לסיים את הסכסוך בין העמים, ולהביא לביטול משטר האפרטהייד אשר ישראל כופה על הפלסטינים בשטחים הכבושים. זאת התכנית שבכוחה להחליף את הכיבוש בשותפות על בסיס של צדק אזרחי, שיעניק זכויות אזרחיות מלאות לפלסטינים כמו לישראלים במסגרת מדינה משותפת.
אנו קוראים לשינוי סדר העדיפויות הכלכלי והחברתי. המאבק לעצירת משבר האקלים והצלת העולם מכיליון, אינם משימה "ציונית" או "פלסטינית", אלא משימה כלל אנושית. כמו שאי אפשר ליישם מדיניות ירוקה בארה"ב במנותק מטיפול בגזענות נגד השחורים; כך אי אפשר ליישם מדיניות ירוקה בישראל במנותק מחיסול משטר האפרטהייד כלפי הפלסטינים, והאפליה הגזענית נגד האזרחים הערבים בישראל.
הצטרפו היום למאבק במשבר האקלים ולמען חברה צודקת ושוויונית.
כתיבת תגובה